Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η  Κυβέρνηση συνεχώς και αδιάλειπτα, αυτοδιαψεύδεται και αυτοαναιρείται.
Έχει δε διαρρήξει όλα τα αναχώματα που είχε θέσει η ίδια, «το λεγόμενο κόκκινο». Και φτάσαμε στην λεγόμενη «ελεγχόμενη χρεωκοπία», που πριν ένα χρόνο, ούτε το διανοείτο.
Πλέον έχει γίνει καταφανές, ότι η σημερινή πολιτική πραγματικότητα, το σημερινό πολιτικό status, δεν έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει το πελώριο οικονομικό χρέος.
Η κρίση υπερβαίνει την σημερινή πολιτική πραγματικότητα .
Μόνο μια έκτακτη πολιτική κίνηση, μια παρένθεση στην πολιτική πραγματικότητα, η οποία λέγεται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η οποία θα αποτελείται από πρόσωπα εγνωσμένης εντιμότητας και ικανότητας, τα οποία θα εκλέξει η σημερινή πολιτική ηγεσία. Από πρόσωπα, τα οποία θα είναι υπεράνω λαϊκισμού, κομματισμού και πολιτικού κόστους. Από την τριπλή αυτή τροχοπέδη του σημερινού «πολιτικού γίγνεσθαι».
Είναι η τελευταία ευκαιρία για το έθνος. Να γίνει μια βαθιά τομή, να αφαιρεθεί ότι σάπιο υπάρχει στην διοίκηση, την πολιτική, την παιδεία και σε όλους τους κοινωνικούς και εθνικούς  τομείς.
Πρέπει να αναγεννηθεί η Ελλάδα. Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο από το παρελθόν.
Θα είναι επώδυνη η εγχείρηση, αλλά απολύτως αναγκαία για την σωτηρία της Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το μοναδικό όπλο που έχει στα χέρια του, την παραίτησή του, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, στην σωτηρία του έθνους, εάν αναλάβει πρωτοβουλία αλλαγής του πολιτικού σκηνικού.
Αντί να γίνει πρόεδρος μιας θνήσκουσας Ελλάδας, ας προσπαθήσει να την σώσει τουλάχιστον.
Είναι η τελευταία μας ελπίδα ο Πρόεδρος.
Οι πολιτικοί, φαίνεται ότι δεν έχουν συνείδηση της κρισιμότητας της κατάστασης.
Η όλη τους συμπεριφορά, δείχνει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το πολιτικό τους συμφέρον. Αλλά,«οι καιροί ου μενετοί».
Πρέπει να διατρανώσουμε όλοι οι έλληνες με  όλες μας τις δυνάμεις, με όλους τους τρόπους. Πρέπει να πιεστούν πανταχόθεν οι πολιτικοί μας,για να αναγκαστούν να βγουν απ’ την ιδιοτέλειά τους.

email: kolliasneo@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου